artikel

Buitenmeubelen van Resysta van Satelliet

productnieuws

Meubelleverancier Satelliet presenteert dit jaar een nieuwe serie buitenmeubilair van een milieuvriendelijk materiaal dat houtvrij is, weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en volledig recyclebaar. Dit materiaal heet Resysta en is een technologisch en ecologisch alternatief voor de wildkap van tropisch hardhout.

Buitenmeubelen van Resysta van Satelliet

 

 

 

 

Resysta laat zich verwerken als hout en heeft ook dezelfde natuurlijke uitstraling. Het materiaal is opgebouwd uit een samenstelling van 60 procent rijsthulzen, 22 procent steenzout en 18 procent minerale oliën.

Satelliet levert drie meubelen van Resysta, te weten een robuuste eettafel, een lounge(hoek)bank en krukken. De loungebank Life bestaat uit twee delen, een hoekstuk en een rechte bank. De tafel kreeg de naam Forest T, de krukken heten Earth LS.

Reageer op dit artikel