artikel

Bed Mellow van Zeitraum

productnieuws

Hout blijft een populair materiaal voor meubelontwerpers dit jaar. Het Duitse merk Zeitraum, dat de laatste tijd verrassende moderne ontwerpen in massief hout uitbrengt, toonde op de afgelopen editie van de IMM in Keulen het bed Mellow, een verfijnd ontwerp met fraaie details.

Bed Mellow van Zeitraum

 

 

Het ontwerp kenmerkt zich door een lichte uitstraling, een slank frame, heldere lijnen en bijzonder zachte en comfortabele bekleding. Mellow is geschikt om middenin een ruimte te zetten, vanwege de opvallende detaillering aan de achterzijde:het vlechtwerk van leren linten is niet alleen oogstrelend, maar dient ook als steun voor de zachte rugkussens.

Fabrikant Zeitraum levert het bed in diverse soorten massief hout: beuken, essen, eiken, knotwilg, esdoorn, Amerikaans kersen, Amerikaans walnoten, Europees walnoten, en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Het hout is geïmpregneerd met natuurlijke oliën en wassen.

 

Reageer op dit artikel