artikel

Badkamerserie Canavera van Lineabeta

productnieuws

Een van de meest populaire duurzame materialen van dit moment is bamboehout. Het Italiaanse sanitairmerk Lineabeta gebruikt het nu ook als basismateriaal voor badkamermeubels en -elementen als waskommen.

Badkamerserie Canavera van Lineabeta

 

 

Voor de nieuwe Canavera-collectie van Lineabeta is bamboehout gebruikt. Er zijn wastafelkasten, krukken, bankjes, kasten, verticale en horizontale spiegels, hangende kastjes en zelfs waskommen van gemaakt.

 

Bamboehout is erg hard en duurzaam en een milieuvriendelijk product, omdat de plant razendsnel groeit. Het hout is behandeld met lak op waterbasis, dat het hout een matte en transparante uitstraling geeft. Lineabeta biedt twee afwerkingen aan: naturel en wit.

 

 

Reageer op dit artikel