artikel

Advertorial – Kant & klare tegelpanelen – Hét slimme alternatief op wandtegels

productnieuws

De Fibo Trespo wandpanelen hebben een aanzienlijke verkorting bouwtijd, zijn hypoallergeen, zijn onderhoudsvriendelijk,100% waterbestendig en hebben een luxe uitstraling.

Advertorial – Kant & klare tegelpanelen – Hét slimme alternatief op wandtegels

 

 

 

De Fibo Trespo wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag en backing. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Dit product is nieuw in Nederland, maar wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast in o.a. Scandinavië en het Groot Brittannië.

adv.fibo-trespo 

Aanzienlijke verkorting bouwtijd

Met dit product kunnen wanden in één arbeidsgang kant en klaar bekleed worden. De ruimte is dus veel sneller klaar en u bespaart de (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. Fibo Trespo kan ook over bestaand tegelwerk geplaatst worden. Dit maakt het product ook ideaal voor omvangrijke renovatieprojecten. Bovendien geven de wandpanelen bij plaatsing veel minder overlast aangezien ze schoon en droog op de wand worden aangebracht. In combinatie met het speciale Agnes One-Step plafondpaneel kunt u de bouwtijd van een badkamerrenovatie tot maar liefst 75% verkorten! Tijdelijke huisvestiging is hierdoor niet langer een vereiste.

 adv.fibo 

Hypoallergeen onderhoudsvriendelijk

Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen – in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk – volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

Luxe uitstraling

Creëer uw eigen sfeer. Klassiek, trendy of neutraal: met Fibo Trespo is alles mogelijk. Het assortiment is opgebouwd uit vier verschillende collecties: Crescendo, Fortissimo, Legato en Adagio.

Meer informatie

In februari wordt de gloednieuwe website van Fibo Trespo gelanceerd, met handige demo films, inspiratiebeelden en andere (technische) productinformatie. Nu al meer over dit product weten? Raadpleeg dan de tijdige site www.fibo-trespo.nl.

Ook kunt u de Bouwbeurs in Utrecht (hal 4) bezoeken van maandag 7 februari t/m zaterdag 12 februari. Via de Bouwbeurs banner op www.fibo-trespo.nl kunt u zich registreren voor gratis toegang!

 

Reageer op dit artikel