artikel

Advertorial – Het Artline raam– Light is more

productnieuws

Buiten komt sierlijk naar binnen, het Artline raam is kunst met een hoger doel: het biedt namelijk kwaliteit, daglichttoetreding en comfort. Het design is als een kunstobject: functioneel en esthetisch. Artline speelt daarmee in op de wensen van de moderne eigentijdse architectuur: Het is creatief in design én geeft het gebouw een bijzonder speels effect waar de bewoner elke dag van zal genieten.

Advertorial – Het Artline raam– Light is more

Minimalisme

Artline heeft een uitstraling van verbluffende eenvoud en optimale lichtinval. Er is speciale aandacht besteed aan het samenspel tussen glas, kozijnloze ramen, elegante verlichting en een zorgvuldige afweging van architectonische ruimten. Daardoor ontstaat er meer licht en ruimte.

 Meer weten?

Vraag de gratis brochure aan via info.sbs.nl@sapagroup.com

Over Sapa Building System

Sapa Building System is één van Europa’s grootste leveranciers van aluminium profielsystemen voor de bouw en maakt deel uit van een grote internationale groep met wereldwijde activiteit in profielextrusie en warmteoverdracht.

Reageer op dit artikel