artikel

Glazen zwaaideur ProEdition van Hüppe

productnieuws

Een speciale glazen zwaaideur voor doucheruimten in een nis of voor de entree van de badkamer wordt nu geintroduceerd door Hüppe. Deze zijn al jaren populair in de landen aan de Middellandse Zee, maar nu wordt ook in Nederland glas steeds vaker in moderne badarchitectuur geïntegreerd.

Glazen zwaaideur ProEdition van Hüppe

Naast helder glas levert HÜPPE ook de standaard zandstraaldecors ‘sandplus’ en ‘intima’. De producent levert de serie ProEdition zwaaideuren tevens met een glasdikte van 8 mm, dat naar keuze kan worden voorzien van zogenoemde ‘anti-plaque’. Deze beschermlaag vergemakkelijkt het onderhoud van de douchewand, want kalk en zeepresten zullen minder snel hechten.
Het standaard assortiment bestaat uit breedtes van 500 tot 1000 mm bij hoogtes tot 2000 mm. Op aanvraag is ook maatwerk mogelijk tot een hoogte van 2400 mm. De strakke scharnieren zijn van verchroomd edelstaal.

 

 

Reageer op dit artikel