artikel

Tegelcollecties Lines en Waves van Lea Ceramiche door Patrick Norguet

productnieuws

Op de Cersaie presenteerde het Italiaanse merk Lea Ceramiche de nieuwe tegelcollecties Gouache.10 door Diego Grandi, Dreaming en Kalos van de eigen ontwerpafdeling en Lines en Waves door Patrick Norguet.

Tegelcollecties Lines en Waves van Lea Ceramiche door Patrick Norguet

 

 

 

 

 

 

De samenwerking tussen de Franse ontwerper Patrick Norguet en Lea Ceramiche heeft geresulteerd in de collectie Lines and Waves. Sinds de preview op de Salone del Mobile is de serie uitgebreid met een palet aan nieuwe kleuren blauw, geel, grijs en groen, zodat het tactiele aspect van de serie nog beter tot zijn recht komt.

  

De tegels zijn voorzien van uitgesproken grafische patronen en lijnen. Deze zijn gemaakt met behulp van een Full HD technologie die op de met Slimtech gelamineerde stenen producten is aangebracht. De serie Lines and Waves brengen variëteit aan in een interieur. Ze zijn toe te passen op deuren, kasten, open haarden, badkamers en op keukenbladen.

  

 

 

Reageer op dit artikel