artikel

Serie projectmeubilair Rolf Benz

productnieuws

Tijdens de Orgatec presenteerde de Duitse meubelfabrikant Rolf Benz voor het eerst een collectie meubelen die is bedoeld voor de projectmarkt.

Serie projectmeubilair Rolf Benz

 

 

 

 

Uit haar uitgebreide collectie ontwerpen voor de consumentenmarkt, heeft Rolf Benz een serie meubelen geselecteerd die geschikt is om te gebruiken in kantoren, vergaderzalen, wachtruimtes, restaurants, praktijkruimtes en hotellobby’s.

 

De collectie bevat vijf bankstellen, zestien fauteuils, variërend van vergaderstoel tot relaxfauteuil, zes tafels die in allerlei maten en afwerkingen zijn uit te voeren en twaalf bijzet- of koffietafels, allen met een verschillende vormgeving en uitstraling.

 

Architecten en interieurarchitecten kunnen op de website van Rolf Benz alle ifnormatie over maatvoeringen en stof- en leerbekledingsmogelijkheden zien en downloaden, zodat zij de meubels kunnen verwerken in hun ontwerpen.

 

 

Reageer op dit artikel