artikel

Lamp Componi200 uno curva van Cini & Nils

productnieuws

Componi, het verlichtingssysteem dat het mogelijk maakt om je lichtbron te verwisselen zonder een peertje te hoeven verwisselen, is uitgebreid met een nieuw armatuur. De vrijstaande vloerlamp Componi200 uno curva is ontworpen door Luta Bettonica, Luca en Mario Melocchi.

Lamp Componi200 uno curva van Cini & Nils

 

 

Cini&Nils breidt de serie Componi uit met de vloerlamp, die zowel de hele kamer kan verlichten of accentverlichting kan aanbrengen in een beperkt gebied. De kap bestaat uit een modulaire set van schijven, lenzen en ringen die de gebruiker zelf eenvoudig in elkaar kan schuiven tot een kap ontstaat. De serie bevat 19 ringen, lenzen en schijven die met de hand kunnen worden samengesteld tot lampen die sfeer- of accentverlichting, direct of indirect licht en gekleurd licht geven.

 

Het armatuur bestaat uit staal en aluminium. De ringen en schijven zijn van borosilicaatglas, de lenzen zijn van optisch glas, de voet is van staal, evenals de bijpassende bijzettafel. De Componi200 uno curva heeft een elektronische dimmer en brandt op een 205 Watt halogeenlamp of een B15d-attachment.

 

Reageer op dit artikel