artikel

Kantoormeubelenserie Enjoy your office van Cascando

productnieuws

Enjoy your office is de naam van de nieuwe serie kantoormeubelen van Cascando. De serie bevat functionele industriële ontwerpen met een vrolijke knipoog, van ontwerpers als Smool (Robert Bronwasser) en Peter van de Water.

Kantoormeubelenserie Enjoy your office van Cascando

 

 

 

De opvallende en creatieve serie van Cascando is het resultaat van intensieve samenwerking met twee Nederlandse productontwerpers: Robert Bronwasser van Smool en Peter van de Water van Internal Affairs.

Zij bedachten een aantal meubelen die de werkplek nog persoonlijker kunnen maken: de Tree, Forest, Branch, Basket, Twist, Bend, Coat Lamp, Snow, Flake, Plant, Pole, Stick en Leaf. Dit zijn doordachte ontwerpen die slimme functionaliteit combineren met een onderscheidende vormentaal.

  Forest

Natuur als inspiratie

De Tree, Forest, Branch en Leaf maken deel uit van de nieuwe Nature-serie en zijn gebaseerd op bomen en planten. Tree is een kapstokboom van gelakt mdf, de Forest een garderobestandaard met bijpassende kledinghanger en de Branch een wandgarderobe met vijf ophangknoppen. Leaf is een tijdschriften- of brochurestandaard van mdf, waar ook een whiteboardversie van is gemaakt. Al deze objecten zijn ontworpen door Robert Bronwasser.

  Leaf

Winters wit

Bronwasser tekende ook voor het ontwerp van Snow en Flake. Dit zijn in wit uitgevoerde stalen kapstokken en wandgarderobes, met kronen in de vorm van een ijskristal. De Coat Lamp is een hybride interieuroplossing van geanodiseerd aluminium met en zonder geïntegreerde verlichting.

  Snow

Reageer op dit artikel