artikel

Advertorial – Een fantastisch gebouw verdient een fantastische entree!

productnieuws

Interieur, esthetiek, klimaatbeheersing en kostenbesparing, enkele steekwoorden waar u als architect een belangrijke, zo niet dé belangrijkste adviserende rol heeft. Sluit het een het ander uit? Dat hoeft niet. Het gaat om de juiste balans en die balans begint bij de entree.

Advertorial – Een fantastisch gebouw verdient een fantastische entree!

 

 

Bezoekers zijn gevoelig voor de uitstraling van een gebouw. Zodra bezoekers een gebouw betreden is de uitstraling bepalend voor het beeld dat zij zich, vaak onbewust, vormen van dat bedrijf of die bewuste instelling. Het is dan ook van het allergrootste belang dat de vorm van ingangstechniek aansluit bij de gewenste uitstraling terwijl u als architect de functionaliteit absoluut niet uit het oog mag verliezen.

Ga naar de website van Boon Edam voor meer informatie.

Reageer op dit artikel