artikel

Zitmeubelen Wonky en To Gather van Studio Lawrence

productnieuws

Vandaag presenteert Studio Lawrence op de INTERIEUR Biënnale in het Belgische Kortrijk twee nieuwe producten: het modulaire sofasysteem To Gather en de stoelen Wonky. Architecten Patrick de Louwere en Bart Eijking verrijken hiermee hun meubelcollectie.

Zitmeubelen Wonky en To Gather van Studio Lawrence

 

 

In de meubelcollectie van Studio Lawrence zijn al eerder de Last Supper Table en de hangsystemen Along These Lines opgenomen. De stoelen Wonky zijn speels, sculpturaal en dynamisch, maar tegelijkertijd eenvoudig: het is een monochroom gekleurde houten zitting op een metalen frame. De stoel ziet er vanuit iedere hoek anders uit, omdat de zitting en rugleuning asymmetrisch van vorm zijn. Op de stoelen kan een rond zwart vilten kussen worden geplaatst.

 
  Stoelen Wonky 

Samenkomen op de bank

To Gather bestaat uit individuele zitelementen, die zo zijn ontworpen dat er eindeloos mee kan worden gecombineerd en dat opstellingen kunnen worden getransformeerd. Een tweezitsbank kan daardoor een loveseat worden en eenzitselementen in een wachtruimte of in een lounge kunnen samen kleurrijke configuraties vormen.
De standaard zitting is 50 cm breed en er is een zitelement van 75 cm breed. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen, met een enkele armleuning of met een hoekrugleuning.

 

Reageer op dit artikel