artikel

Stoel Lox van Walter Knoll door Pearson Lloyd

productnieuws

Op de kantoormeubelenbeurs Orgatec in Keulen, die vandaag van start gaat, presenteert Walter Knoll een aantal nieuwe ontwerpen voor de moderne werkomgeving. Een daarvan is de Lox, een elegant kuipstoeltje van het Britse design duo PearsonLloyd.

Stoel Lox van Walter Knoll door Pearson Lloyd

 

 

 

De Lox is door PearsonLloyd ontworpen als een stoel die de tijdgeest reflecteert. Het heldere silhouet met haar vloeiende lijnen is uitnodigend: sculpturaal van vorm, comfortabel voor de gebruiker en minimalistisch in materiaalgebruik. De buitenkant van de kuip ondersteunt de rug en veert lichtjes mee met bewegingen van de gebruiker, van binnen zorgen de gestoffeerde zitting en rugleuning voor zitcomfort.

Walter Knoll presenteert de stoel als een elegante all rounder: geschikt voor vergaderen en wachten, voor eten en conferenties. De fabrikant biedt de stoel aan op vier poten of met een buizenframe.

  

 

Reageer op dit artikel