artikel

Heronymus van BN Wallcoverings

productnieuws

De collectie Heronymus van BN Wallcoverings is geïnspireerd op de voorstellingen van de schilder Jeroen Bosch. Het resultaat is een collectie met bijzondere patronen en een diversiteit aan technieken. Ook in de kleurstelling komen klassieke basiselementen terug, gecombineerd met uitgesproken kleuren.

Heronymus van BN Wallcoverings

Hiëronymus Bosch leefde van circa 1450 tot 1516. Zijn schilderkunst was een weergave van de tijdgeest: uniek, radicaal en vernieuwend. Bosch wordt wel gezien als een voorloper van de surrealisten. Zijn werk staat bol van de mystieke taferelen en uitbundige fantasiefiguren. Met zijn ironische en magische figuren levert de schilder commentaar op de veranderende samenleving om hem heen.

 

 

Reageer op dit artikel