artikel

ECturn draaideuraandrijving

productnieuws

De ECturn draaideuraandrijving is geschikt voor plekken waar conventionele deuraandrijvings-oplossingen niet passen.

ECturn draaideuraandrijving

Het systeem is bedoeld voor in woon-, verzorgings-en ziekenhuizen en de aandrijving is geschikt voor een deurbreedte tot 1100 mm of een deurgewicht tot 125 kg. Tevens kan het systeem gebruikt worden met laag energiegebruik en in een automatische modus.
In de low/energie modus beweegt de ECturn aandrijving met gereduceerde snelheid en voldoet daarmee aan het veiligheidsniveau volgens DIN 18650. Voor zeer gevoelige gebruiksgroepen biedt de ECturn de mogelijkheid om eenvoudig en snel extra veiligheidssensoren aan te sluiten. De interfaces zijn standaard in de aandrijving ingebouwd.

Reageer op dit artikel