artikel

Datalogger voor het binnenklimaat

productnieuws

Met de nieuwe datalogger HD 37 AB 17 D kunnen gegevens over het binnenklimaat voor een korte of langere periode worden geregistreerd. Met behulp van de meetgegevens kunnen airconditioneringssystemen optimaal worden afgesteld.

Datalogger voor het binnenklimaat
DATALOGGER HD37B17D

Het instrument is bedoeld voor gebouwen waar veel mensen verblijven, zoals ziekenhuizen, scholen en restaurants.  De logger registreert de temperatuur, de luchtvochtigheid en de CO- en CO2-gehaltes. In het geheugen worden tot 20.000 meetgegevens vastgelegd die met de meegeleverde software naar een PC worden gedownload en bewerkt, zodat bijvoorbeeld het percentage buitenlucht kan worden berekend voor het afstellen van een airconditioneringssysteem. Het instrument wordt gevoed door oplaadbare batterijen (NiMH) of via een netadapter.

Reageer op dit artikel