artikel

Zitmeubelen Soft Rockers en Mingus van Palau

productnieuws

Het bankstel Mingus, een ontwerp van Michiel van der Kley, wordt nu door Palau geleverd in nieuwe kleuren en er is een love seat-versie van geproduceerd. Op de Salone del Mobile in Milaan presenteerde Palau tevens de Soft Rocker, een beweeglijke comfortabele poef die ontworpen is door de jonge in New York woonachtige designer Alissia Melka-Teichroew.

Zitmeubelen Soft Rockers en Mingus van Palau

De Soft Rocker van Alissia Melka-Teichroew is verkrijgbaar in verschillende stofferingen en kleuren. De Mingus heeft zitelementen die individueel kunnen worden gepositioneerd om zo tot een lekkere zit te komen. Het ontwerp van Michiel van der Kley, de Mingus, wordt door Palau geleverd in verschillende afmetingen, als poef en als love seat.

 

Reageer op dit artikel