artikel

Wandbekleding Vinyl 03 van Vescom

productnieuws

De serie wandbekleding Vinyl 03 van Vescom bestaat uit 12 verschillende, uitgesproken dessins met een metallic glans. De glanzende wandbekleding heeft een ingetogen schittering en geeft bij elke lichtval een ander beeld. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren.

Wandbekleding Vinyl 03 van Vescom

De twaalf nieuwe dessins van Vescom variëren sterk, er is wandbekleding met een exotisch motief (Summer), een streepmotief (Trinity) en een organisch Jugendstil of Art Nouveau-motief (Saka). Ook is er wandbekleding met een mozaïek- en een gevlochten structuur (Roxen en Navajo), een vezelstructuur (Valencia), de structuur van geschept papier (Prince) en met een kantmotief (Mono). Bijzonder is Jordan, dat de rimpeling van water imiteert.

Eigenschappen

Deze serie is, net als de andere wandbekleding van Vescom, duurzaam, hygiënisch door middel van bewerking met Bio-Pruf, desinfecteerbaar, afwasbaar, onderhoudsvrij, lichtecht en kras- en slagvast.

Reageer op dit artikel