artikel

Tapijtenserie Bac van Carpet Concept

productnieuws

De tapijtenserie Bac kenmerkt zich door subtiele geometrische patronen en dessins met organisch vloeiende lijnen. Naast een aantal standaard kleuren, levert producent Carpet Concept de tapijten ook in kleuren(combinaties) naar keuze. Bac 103 en 104 kunnen speciaal worden aangepast voor projecten waarin de vloerbekleding de bedrijfsidentiteit dient te weerspiegelen.

Tapijtenserie Bac van Carpet Concept

De serie Bac is gemaakt voor ruimtes die intensief worden gebruikt en levert een bijdrage aan een gezond binnenklimaat. De tapijten zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Bovendien absorberen ze geluid waardoor de akoestiek in het interieur kan verbeteren.

Carpet Concept levert Bac als vaste vloerbedekking en in tegels van 60 bij 60 centimeter.

 

Reageer op dit artikel