artikel

Kasten Scrigno van Edra door Fernando en Humberto Campana

productnieuws

Op de Salone del Mobile in Milaan toonden de Braziliaanse ontwerpers Fernando en Humberto Campana een serie kasten die voortborduren op de eerder door hen gemaakte eettafel Brasilia, waarvan het blad leek te bestaan uit gebroken stukken spiegelglas. Met deze scherven zijn nu de kasten uit de serie Scrigno bekleed.

Kasten Scrigno van Edra door Fernando en Humberto Campana

Het Italiaanse merk Edra produceert deze kasten van de Campana-broers. Naast een dressoir en een lage ladenkast is er ook de Settimino, een hoge kast met zeven laden. Alle meubels zijn vervaardigd van mdf en bedekt met lasergesneden onregelmatig gevormde acryl platen, genaamd Reflex, die zijn afgewerkt met een spiegelende metallic laag.

Deze metallic lagen zijn speciaal voor Edra ontwikkeld. De kasten zijn verkrijgbaar met goudkleurige, zilverkleuren en rode scherven.

Reageer op dit artikel