artikel

Universele led-dimmer van Legrand

productnieuws

Legrand Nederland introduceert een Céliane universele 8-300 W dimmer, die zowel gloei- en laagspanningshalogeenlampen dimt, maar ook geschikt is voor dimbare led- of spaarlampen.

Universele led-dimmer van Legrand

Deze Céliane dimmer combineert het voordeel van dimbare verlichting met het gebruik van spaarlampen en ledverlichting. Een dimmer toegepast op spaarlampen zorgt voor een extra daling van het elektriciteitsverbruik. De nieuwste universele dimmer van Legrand is leverbaar in de kleuren wit en titanium.

Installatie is eenvoudig. Alleen moet in tegenstelling tot een standaard dimmer ook de Nul worden aangesloten. Met de introductie biedt Legrand een oplossing voor het niet of moeilijk dimbaar zijn van spaarlampen en ledlampen. Deze dimmer kan bijdragen aan een forse besparing op het energieverbruik van bedrijven en consumenten.

Reageer op dit artikel