artikel

Kranen Cubic K40 van Sphinx

productnieuws

De nieuwe chromen kranenserie Sphinx K40 Cubic heeft een kubistische vormgeving. De rechthoekige contouren zijn in elke kraan consequent doorgevoerd, van wastafel- en bidetmengkraan tot (thermostaat)kraan voor bad en douche.

Kranen Cubic K40 van Sphinx

De serie van Sphinx bestaat uit elf verschillende kranen. Zo zijn er voor de wastafel vier eengreeps mengkranen: één wandmodel en drie staande versies in de modellen groot, klein en hoog. De staande modellen komen overeen met de vormen van de fonteinkraan en de bidetmengkraan.
Het wandmodel heeft als enige een wat afwijkende vorm; de greep zit namelijk niet op de kraan, maar ernaast. Bovendien is de uitloop hiervan lichtgebogen in plaats van rechthoekig.

Speciaal voor het bad heeft Sphinx zowel een eengreeps mengkraan als een thermostaatkraan. Bovendien zijn er voor de douche ook een eengreeps mengkraan en twee thermostatische kranen, waarvan één model in een compleet pakket met hoofd- en handdouche.

De kranen combineren goed met de kubistisch ogende witte keramiekserie Sphinx 420.

Reageer op dit artikel