artikel

Bank Bildu van Sellex

productnieuws

Het Spaanse merk Sellex presenteerde op de Salone del Mobile in Milaan de bank Bildu, een modulair zitsysteem dat geschikt is voor wachtruimtes en andere publieke of openbare interieurs.

Bank Bildu van Sellex

De bank bestaat uit een aluminium deel waarop de zittingen zijn aangebracht dat rust op een frame met aluminium poten. Bildu wordt door Sellex geleverd met drie of met vijf zitkuipen, de laatste versie is 3,75 meter lang.

De zittingen zijn verkrijgbaar in 10 mm dik mdf met eikenhouten fineer of gestoffeerd. De poten en armleuningen zijn van gegoten aluminium en gelakt in wit, zwart of grijs. Ook het aluminium frame is in deze tinten leverbaar. Optioneel zijn er ook tafelbladen op de Bildu verkrijgbaar, met bladen van 12 mm dik.

Reageer op dit artikel