artikel

Soundwave Geo-panelen van OFFECCT door Ineke Hans

productnieuws

De Nederlandse ontwerper Ineke Hans voegde aan de collectie van OFFECCT de Soundwave Geo-panelen toe. Ze ziet de akoestische panelen als een driedimensionele muurdecoratie in een lange traditie. ‘Mensen hebben immers altijd al de behoefte gehad om hun muren te decoreren’. De vilten panelen kleden de ruimte aan, en dempen daarnaast geluiden.

Soundwave Geo-panelen van OFFECCT door Ineke Hans

Ineke Hans ontwierp de panelen voor het Zweedse merk OFFECCT en volgt daarmee in de voetsporen van Karim Rashid en Claesson Koivisto-Rune, die ook akoestische panelen ontwierpen voor de Soundwave-collectie. Het geometrische patroon is decoratief en toch niet overheersend als er lange rijen van panelen naast elkaar komen. Volgens Hans een geslaagde combinatie van traditie en modern design.

Reageer op dit artikel