artikel

LivePanel

productnieuws

LivePanel is een nieuw systeem voor groene gevels dat binnen en buiten kan worden toegepast. De groene gevel wordt opgebouwd uit LivePanel panelen die zijn voorzien van een substraat waarin het plantmateriaal kan wortelen en waarin het voeding vindt.

LivePanel

De panelen zijn eenvoudig op maat te maken, stapelbaar, verwerkbaar rond deuren en ramen en dakhelling volgend. Ze worden gezekerd door een lichte aluminium constructie. Het systeem is geschikt voor een gevelbelasting tot 60 kg per vierkante meter en de diepte bedraagt 164 mm uit de gevel (exclusief beplanting).

 livepanel

Het gevelsysteem heeft weinig onderhoud nodig. Het substraat wordt voorzien van water en voeding door een irrigatiesysteem met de mogelijkheid van recirculatie van water. Het bruikbare plantenassortiment is ruim. Het onderhoud is mede afhankelijk van de plantkeuze en kan door leverancier Mobilane worden gefaciliteerd.

Reageer op dit artikel