artikel

Designarmatuur met platte led-schijf

productnieuws

De SPOCK is Modulars antwoord op het led-vraagstuk: een designarmatuur met platte led-schijf.

Designarmatuur met platte led-schijf

Het armatuur wordt gekenmerkt door een asymmetrisch scharniergewricht (359° horizontaal en -10/+45° verticaal richtbaar). Ondanks de kleine hoogte zijn de voorzieningen onzichtbaar weggewerkt. De dunne led-behuizing (12,5 mm) bevat zestien hoogwaardige leds die met een spiegelreflector aan het oog worden ontrokken en via een lens worden gefocust in een krachtige lichtbundel. Ook de toevoerkabels zijn onzichtbaar. De SPOCK is verkrijgbaar in twee kleurtemperaturen (3000 Kelvin, oftewel warm wit en 4000 Kelvin, oftewel neutraal wit). De spot is geschikt voor aan het plafond, aan de wand of aan een spanningsrail. Het armatuur is ontworpen door Couvreur & Devos.

spock

www.modular.nl

Reageer op dit artikel