artikel

Bijzettafel Yale van MDF Italia

productnieuws

De Yale Low Table, een ontwerp van Jean-Marie Massaud voor MDF Italia, is de nieuwste aanvulling op de zitmeubelserie Yale. Op de Salone del Mobile in Milaan zijn de bijzettafels met rechthoekige of vierkante bladen gepresenteerd.

Bijzettafel Yale van MDF Italia

Ontwerper Jean-Marie Massaud gaf de tafels dezelfde vormentaal mee als de bank Yale, die hij eerder voor het Italiaanse meubelmerk MDF Italia maakte. Het frame is van geëxtrudeerd aluminium en de poten van gegoten aluminium.

De bladen zijn in verschillende materialen leverbaar: in wit LG HI MACS, een nieuw oppervlaktemateriaal, in marmer of in zwart PaperStone. Dit laatste is een nieuwe en ecovriendelijk materiaal, bestaande uit gerecycled papier en hars op basis van water of plantaardige olie. Het frame en de poten zijn dan aan te passen aan de kleur van het blad.

 

 

Reageer op dit artikel