artikel

Behang Designwall

productnieuws

Designwall is een collectie behangen, exclusief voor dit merk ontworpen door internationale designers. Omdat elke muur anders is, worden de bijzondere behangontwerpen van Designwall per situatie aangepast. Er kan rekening worden gehouden met deuren, ramen en de afmetingen van de muur.

Behang Designwall

Het werk van William Morris, uit de 19e eeuwse Arts and Craft beweging, vormde de inspiratiebron voor Ed Annink van Ontwerpwerk die het eerste behang ‘William’ voor de collectie ontwierp. ‘William’ werd opgevolgd door het populaire Birds behang en recent zijn er nieuwe ontwerpen toegevoegd, zoals het kleurige Language Rain behang en het behang met de prachtige, historische pictogrammen van Gerd Arntz.

Bekijk de hele collectie op Designwall

Reageer op dit artikel