artikel

Wasbakken Impronte van Simas door Terri Pecora

productnieuws

De serie gedecoreerde wasbakken Impronte van de Italiaanse sanitairfabrikant Simas zijn nu verkrijgbaar in een speciale uitvoering, genaamd Impronte Special Edition. Deze vier patronen zijn van de hand van Terri Pecora en hebben een mysterieuze, gotische uitstraling.

Pecora ontwierp op verzoek van Simas sterk prikkelende en poëtische voorstellingen die aansluiten op de gothisch-romantische interieurtrend van dit moment. De gewaagde, duistere collectie bestaat uit vier soorten zwart-witte decoraties, die door middel van computergestuurde technologie zijn aangebracht op de wasbakken uit de Flow-serie. De decoraties bestaan uit natuurlijke en kunstmatige elementen.

Wasbak Gocce van Simas

Wasbak Gocce.

Farfalla toont een gepixelde en bewerkte foto van een vlinder, op Gocce zijn zwarte, uitgerekte waterdruppels aangebracht. Rami is versierd met door elkaar gestrengelde takken en Rete is een door de computer gegenereerd beeld van een strak grid, maar dan uitgevoerd in houtskool en aquarelverf.

Wasbak Rami van Simas

Wasbak Rami 

Reageer op dit artikel