artikel

Verlichting Componi van Cini & Nils

productnieuws

Componi is een modulair verlichingsarmatuur dat oneindig kan worden uitgebreid: de serie bevat 19 ringen, lenzen en schijven die met de hand kunnen worden samengesteld tot lampen die sfeer- of accentverlichting, direct of indirect licht en gekleurd licht geven.

Verlichting Componi van Cini & Nils

Het Italiaanse merk Cini & Nils biedt de Componi75 (met een doorsnede van 10,5 cm) en Componi200 (met een doorsnede van 14 cm) aan in wand-, plafond-, inbouw- en vrijstaande versies, met enkele of dubbele lampen, die zijn uitgevoerd in een verchroomde of geborsteld nikkelen uitvoering.

 

Van de ringen bestaan tien varianten, vijf daarvan zijn een nieuw ontwerp, terwijl de schijven er in zeven varianten zijn en de lenzen in twee. De armaturen zijn vervaardigd van koper en staal voor de structuur, borosilicaat glas voor de componenten en optisch glas voor de lenzen. Het ontwerp is van Luta Bettonica, Luca en Mario Melocchi.

Reageer op dit artikel