artikel

Tapijt Vibe van Desso

productnieuws

Het nieuwe tapijt Vibe van Desso kenmerkt zich door haar eigentijdse kleurenpalet en moderne uitstraling. Desso biedt een breed aanbod kleuren aan, van natureltinten tot trendkleuren in frisse tonen, zoals aubergine en fuchsia.

Tapijt Vibe van Desso

Met de nieuw ontwikkelde kleuren komt het totale aanbod van deze tapijtcollectie op 16 kleuren. Desso gaf de kleuren daarbij prikkelende namen als Maanlicht, Chinees rood, Patrijs, Warm beige, Intens paars, Perzisch rood, Blauwe wimpel, Zoete druif, Olijfgeel, Cedergroen, Pagodeblauw, Blauwzwart, Asfaltgrijs, Taupe grijs, Rokerig parelgrijs en Zwart.

Het glanzende gladde oppervlak van het tapijt laat de kleuren extra goed tot hun recht komen. Vibe is als getuft kwaliteitstapijt toepasbaar in alle ruimtes binnen wooninterieurs en is zowel geschikt voor ruimtes waar rolstoelen door moeten als voor trappen.

 

Reageer op dit artikel