artikel

Sigma50 bedieningsplaten van Geberit

productnieuws

Geberit introduceert onder de naam Sigma50 een collectie bedieningsplaten voor badkamer of toilet, waarvan de kleur en de afwerking individueel te bepalen is.

De strak vormgegeven Sigma50 bedieningsplaat van Geberit heeft een tweetoets spoeltechniek, voor grote én waterbesparende, kleine spoeling.
Naast een aantal standaard leverbare kleuren en materialen, is er ook een plaat met individuele ontwerpmogelijkheden beschikbaar. Deze variant wordt zonder front geleverd en kan vervolgens vrij worden ingevuld met een front in bijvoorbeeld hout, glas, natuursteen, foto, tekst, schilderij of een logo. Zo is precies die bedieningsplaat te ontwerpen die past bij het interieur van de badkamer of toilet.

De Sigma50 bedieningsplaten zijn standaard leverbaar met een front in wit, zwart, pergamon, melkglas groen, rookglas spiegelend en melkglas wit met ornament. De afmeting van de Sigma50 bedieningsplaat is 24,6 x 16,4 cm.

 

Reageer op dit artikel