artikel

Gerecycleerde glazen gevelpanelen

productnieuws

Structuran zijn platen uit gerecycleerd glas die onder meer geschikt zijn als gevelbekleding. De platen worden gemaakt uit 100% gerecycleerd float glass.

Gerecycleerde glazen gevelpanelen

De fabrikant Greenhouse Effect scheidt gewoon glas van ijzerarm glas, zodat twee kleuren ontstaan: groenig en wittig. Ook wordt er een variant gemaakt van gerecycleerde bierflesjes. Deze heeft een bruin, leerachtig uiterlijk. Andere kleuren zijn op bestelling leverbaar. Structuran bestaat als volledig opaque plaat, maar ook in verschillende graden van translucentie. De platen kunnen vlak worden geleverd, of gehamerd. Ze hebben altijd een gehamerde uitstraling.

 structuranstructuran
Van links naar rechts: Jade, Galaxy, leer-look

Reageer op dit artikel