artikel

Vloertegels 2tec2 ST van Le Tissage d’Arcade

productnieuws

De Belgische tapijtfabrikant Le Tissage d’Arcade introduceert 2tec2 ST, een collectie vloertegels van geweven vinyl die met onzichtbare naden zijn te leggen. Net als LTA’s andere producten zijn deze tegels gemakkelijk in het onderhoud, vlek- en waterbestendig, eenvoudig te verplaatsen en daarom geschikt voor in commerciële interieurs.

Om een naadloos ogend oppervlak te krijgen, is in de vloertegels een subtiel, fijn patroon geweven met lagen van draden, ton sur ton, om zo de uitstraling van een monolitisch geweven vinyl tapijt te verkrijgen. De collectie 2tec2 ST is verkrijgbaar in een reeks warme kleuren, genaamd Moonless Night, Coffee Bean, Planet en Moon Rock.

Collectie Moon Rock van 2tec2

De tegels zijn speciaal gemaakt voor ruimtes met een hoog niveau aan voetverkeer en zijn honderd procent recyclebaar. In tegenstelling tot een tapijt, hoeft er bij beschadiging of vlekken geen geheel nieuwe vloerbedekking te worden gelegd. De tegels zijn er stuk voor stuk uit te halen en te vervangen.

Collectie Planet van 2tec2

Le Tissage is in 2000 opgericht door Katia DeWitte, haar broer James en echtgenoot Philippe Hanet in het Belgische Mouscron.

Collectie Coffee Bean van 2tec2

Reageer op dit artikel