artikel

Radiator Play van Jaga

productnieuws

Met Play levert Jaga een designradiator voor kinderkamers of andere ruimtes die kleur behoeven. De vierkleurige Play4Girls of Play4Boys zijn zo ontworpen dat mensen zich er tegenaan kunnen nestelen. Met de Low H2O-warmtewisselaar binnenin heeft deze radiator een veilige aanraaktemperatuur.

De omkasting is van mdf, zodat de radiator niet alleen speels kan worden vormgegeven, maar ook relatief zacht aanvoelt. De afgeronde hoeken en de zorgvuldig weggewerkte aansluitingen maken het ontwerp bijzonder veilig.

De diverse uitvoeringen lijken op het eerste gezicht op een kleurenwaaier. De kindervarianten hebben vier pasteltinten voor meisjes en vier wat meer uitgesproken kleuren voor jongenskamers. De veilige uitvoering met mdf-omkasting maakt ze niet alleen geschikt voor de kinderkamer, maar ook voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven, ziekenhuizen of scholen.

De Low H2O-warmtewisselaar in de Play zorgt niet alleen voor veilige warmte, maar ook voor een laag energiegebruik en de mogelijkheid om de radiator te combineren met lagetemperatuursystemen. Bovendien reageert deze warmtewisselaar snel op temperatuursschommelingen, zodat er altijd een constant binnenklimaat heerst. De radiator kan optioneel worden voorzien van een onderrooster, een penseelrooster en Dynamic Boost Effect, waardoor de warmte zich desgewenst extra snel door de ruimte verspreid.

Tenslotte is het ook mogelijk om de Play uit te rusten met Jaga oXygen. Dit systeem zorgt voor een ‘ademende’ radiator, waarbij muffe binnenlucht wordt vervangen door razendsnel verwarmde verse buitenlucht. Met oXygen zorgt de Play ervoor dat kinderen altijd gezonde lucht kunnen inademen.

Reageer op dit artikel