artikel

Radiator Jay van Instamat

productnieuws

De elektrische handdoekdroger Jay van Instamat is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal.De schakelaar met met thermostaat bevindt zich aan de bovenkant en geeft licht als de radiator aan staat.

De Jay is een elegante accessoire om een handdoek op te hangen. Naast de slanke vormgeving, verwarmt het de handdoeken. Op deze manier is er altijd de beschikking over een warme handdoek zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Door haar slanke vormgeving en de twee hoogte maten, 82 cm en 172 cm, is de Jay in bijna iedere situatie toepasbaar, zowel in badkamer als keuken.

De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de radiator aan staat, brandt er een licht onder de knop. Het toepassen van meerdere radiatoren is ook geen probleem aangezien het verbruik ongeveer net zo veel is als een normale gloeilamp. De Jay kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers of keukens worden gemonteerd, in een inbouw en een opbouw uitvoering.

 

Reageer op dit artikel