artikel

Personenliften Phenom en Bravo van Axess

productnieuws

Liftenfabrikant Axess heeft bij de productie van de nieuwe series Phenom mrl en Bravo extra aandacht besteed aan de vormgeving. De personenliften Phenom mrl en Bravo zijn in drie stijlen verkrijgbaar: Modern Life, Classic en Future Trend.

Personenliften Phenom en Bravo van Axess

De Future Trend modellen zijn ontworpen door Andreas Zapatinas, een Italiaanse ontwerper die ook automodellen voor BMW en Alfa Romeo ontwikkelde. Zapatinas ziet de lift dan ook niet als rechthoekige doos, maar als een uiting van design en een middel om je mee te onderscheiden.

De Phenom mrl is een machinekamerloze tractielift, de Bravo werkt met een hydraulisch systeem.
Een extra element dat kan worden toegevoegd is het Blue Line-concept. Als onderdeel van de bedieningstableaus, de knoppen en de deurstijlen versterkt Blue Line de eenheid van de gebruikte elementen. Het verticale, verlichte lijnenspel impliceert de beweging van de lift. Het Blue Line concept is optioneel leverbaar op alle personenliften.

Reageer op dit artikel