artikel

LVV bureaus van Castelijn

productnieuws

In de LV-collectie van Castelijn zijn nu ook bureau’s en tafels met bladen uit één stuk opgenomen. Onder de noemer LVV ontwierp Marieke Castelijn een aantal bladlengtes met een verstekverbinding van blad naar wang. Deze L-vormen zijn met de bestaande LV-bureaukasten of sideboards te combineren tot bureaus óf met de zijwang juist tot asymmetrische tafels.

LVV bureaus van Castelijn

Tegelijk met de LVV-bladen introduceert Castelijn drie effen HPL-kleuren: wit, kiezel en zand. Deze tinten laten zich gemakkelijk combineren met de bestaande lak- en houtkleuren.

 

Met HPL als materiaal én het feit dat de bladen uit één stuk zijn, kunnen LVV-bureau’s naast toepassing in directiekamers, ook worden doorgezet in de managerskamers. De bredere inzetbaarheid maakt zodoende harmonieuze overgangen mogelijk tussen verschillende afdelingen binnen een bedrijf.

 

 

Reageer op dit artikel