artikel

Deurenserie Moon van Rimadesio door Giuseppe Bavuso

productnieuws

Met Moon introduceert het Italiaanse merk Rimadesio een deurencollectie voor gebruik binnenshuis, die is voorzien van een aantal technische en functionele innovatieve aspecten. Moon maakt het mogelijk om wanden en deuren compleet met elkaar te integreren.

Deurenserie Moon van Rimadesio door Giuseppe Bavuso

Kern van het ontwerp is een S-vormig profiel van aluminium dat de impact van het dichtdoen opvangt. De scharnieren zijn onzichtbaar en de deuren zijn voorzien van een magnetisch sluitsysteem dat het slot vervangt. Dit systeem is ook toegepast op de Vela en Aura-deuren.

Moon wordt geleverd met een verborgen subframe, dat aan de wand wordt bevestigd en een gepatenteerde superdunne deurstijl. De deur kan naar binnen of naar buiten sluiten en worden aangepast op de vloerhoogte.De deuren zijn vervaardigd van gelakt glas en wordt gekarakteriseerd door de ongewone greep: deze is primair vormgegeven en is erg groot. In de uitstraling herinnert de greep aan de deur, vanwege het glazen deel dat dezelfde kleur heeft als de deur.

Deurgreep van Moon

De deuren zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen en kunnen ook op maat worden geleverd. Moon is leverbaar in de 40 kleuren van de Ecolorsystem reeks. De kozijnen zijn van aluminium, of in melkwit gelakt glas met het aluminium kozijn gelakt in een melkwitte tint.

Reageer op dit artikel