artikel

Collectie houten zitmeubelen van Zeitraum

productnieuws

Zeitraum is een Duits merk dat bekend staat om het werken met massief hout, lang voordat dit weer in de mode was. Op de IMM in Keulen liet het bedrijf een geheel nieuwe collectie houten meubelen zien met een verrassende vormgeving.

Collectie houten zitmeubelen van Zeitraum

In de stoel Morph, een ontwerp van Formstelle, komen een aantal ongewone materiaalcombinaties terug. De vloeiende contouren van het massief houten frame dragen een gebogen houten kuip. Het onderstel met de sterk naar achter staande achterpoten en de rechte voorpoten, verleent de stoel een speels en dynamisch uiterlijk. Morph is ook verkrijgbaar met een witte kuip en grijze bekleding.

 Morph Bar

De barkruk Morph, ook ontworpen door Formstelle, heeft een moderne en vriendelijke vormgeving, waardoor ze zowel in huizen als in horecagelegenheden is toe te passen. Het frame is van massief hout en de zitting van dun gebogen hout. De kruk is leverbaar in eiken- of Amerikaans walnotenhoutfineer.

 Morph stoel

Ontwerpstudio Hertel Klarhoefer tekende stoel Gap, die geheel is vervaardigd van hardhout. De opengewerkte rugleuning en de dunne zitting verlenen de stevige stoel echter een superlichte uitstraling. Doordat het zitvlak iets naar binnen loopt, biedt Gap veel comfort. Voor de stoel is ook een los kussen verkrijgbaar in grijs en zwart.

Stoel Finn herinnert aan traditionele keukenstoelen en zijn ontworpen door LorenzKaz. Het frame van massief hout is bekleed met multiplexfineer. Finn is ook verkrijgbaar in een brede loungevariant, Finn Lounge, en een met armleuningen, Finn Comfort.

Stoelen Finn met tafel Nyord

Reageer op dit artikel