artikel

Vloeren Botanic van Bolon

productnieuws

Met de nieuwe collectie vinyl vloeren Botanic speelt het Zweedse merk Bolon in op de vraag naar duurzame producten voor in het interieur. De collectie bevat een nieuw plastificeermiddel dat is gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen uit het plantenrijk. Zo past dit in de nieuwe bedrijfsfilosofie Bolon Green.

Vloeren Botanic van Bolon

Botanic weerspiegelt de verscheidenheid van de natuur aan organische architectuur en rijkdom aan details. Natuurfotografie en -kunst zijn een inspiratiebron geweest voor de bloemen, kruiden en planten in het geweven vinyl. De kleuren zijn ook op de plantenwereld gebaseerd en bestaan uit zachte, rijke aardetinten in combinatie met heldere accenten in geel en groen.

Botanic is verkrijgbaar in standaardrollen of tegels, maar net als de rest van het assortiment ook verkrijgbaar voor patrooncombinaties door middel van het Bolon StudioTM-concept.

Deze nieuwe collectie zal officieel worden gelanceerd tijdens de Stockholm Furniture Fair, die plaatsvindt van 9 tot 13 februari in Älvsjö.

Reageer op dit artikel