artikel

Tafel Deer van Varaschin door Anki Gneib

productnieuws

Met het naderende voorjaar in het hoofd, nam de Italiaanse meubelfabrikant Varaschin de tafel Deer in productie. Deze is geschikt voor gebruik binnen en buiten. De tafel is van de hand van de Zweedse ontwerper Anki Gneib, die graag meubels ontwikkelt die veelzijdig en inschikkelijk zijn.

Tafel Deer van Varaschin door Anki Gneib

De tafel heeft een lichtgewicht frame van staal, dat verkrijgbaar is in een glanzende verchroomde afwerking of met een mokkakleurige lak. Het blad is van grijs natuursteen, marmer of zwart geëmailleerd glas, zodat het de weersomstandigheden prima kan doorstaan. Deer is standaard leverbaar met een hoogte van 75 cm, een breedte van 90 cm en een lengte van.200 cm.

Tafel Deer van Varaschin

 

Reageer op dit artikel