artikel

Lampen Static Plastic door Han Koning

productnieuws

De jonge Nederlandse ontwerper Han Koning introduceert de Static Plastic, een serie lampen van random thermogeforceerd PET-G. De horizontale vorm met de golvende contouren wordt benadrukt door de zwarte rand.

Lampen Static Plastic door Han Koning

Door de willekeurige en tegelijkertijd industriële productietechniek van Static Plastic is ieder exemplaar wat betreft hoogte en afmeting een unica. De lampen zijn in twee formaten leverbaar: 52 bij 19 cm in een hangende en staande versie, 107 bij 37 cm in een hangende versie. Medium exemplaren zijn voorzien van een oplopend serienummer en zijn op aanvraag te voorzien van een meegedrukte naam.

Lampen Static Plastic door Han Koning

Koning vervaardigt de Static Plastic van kunststof en rubber. De lengte van de bedrading is standaard 2,5 meter.

In de Static Plastic zitten twee x 5 Watt (35 Watt) spaarlampen van Philips.

Reageer op dit artikel