artikel

Lamp Lantern van Ligne Roset door Mathias Hahn

productnieuws

Lantern, de lamp waarmee de jonge ontwerper Mathias Hahn twee jaar geleden furore maakte, is door Ligne Roset in productie genomen. Deze lamp houdt het midden tussen een vloer- en een hanglamp en is in hoogte verstelbaar.

Lamp Lantern van Ligne Roset door Mathias Hahn

Lantern is in hoogte verstelbaar dankzij een klem in de kap, waarmee het snoer, dat door de kap loopt, vast kan worden gezet op de gewenste plek. De kap is gemaakt van aluminium en glas en is ook verkrijgbaar met een zwart gelakt aluminium deel.

Lantern van Ligne Roset door Mathias Hahn

Mathias Hahn presenteerde de prototypes van de Lantern op de tentoonstelling Under the same Roof in de Aram Gallery in Londen, tijdens het London Design Festival van 2008.Hahn maakt deel uit van het Londense ontwerpcollectief OKAY Studio, evenals Jorre van Ast, inmiddels creatief directeur van Arco.

Lantern van Ligne Roset door Mathias Hahn

Reageer op dit artikel