artikel

Badkamermeubelserie Cover van Regia

productnieuws

De badkamercollectie Cover van de Italiaanse fabrikant Regia levert de elementen die nodig zijn om de gebruiker zijn eigen sfeer te laten samen stellen: wastafels, onder- en bovenkasten met laden, spiegels, krukken en planken die allemaal bij elkaar passen. De vormgeving wordt gekenmerkt door zachte lijnen en hippe kleuren, maar bovenal door functionaliteit.

Badkamermeubelserie Cover van Regia

De meubels zijn van hoogglanzend gelakt mdf en verkrijgbaar in wit, cappuccino en duifgrijs, of walnootfineer. Alle meubels zijn zo gemaakt dat de witte wastafels er naadloos in verzinken. De hier afgebeelde duo-wastafel heeft twee lades van 50 cm diep en is in verschillende breedtes verkrijgbaar. De spiegel is omlijst door een gelakt houten frame met afgeronde hoeken. Er kan een vergrotende spiegel in worden geïntegreerd, evenals een hi-fi-systeem dat werkt op afstandsbediening.

Badkamermeubelserie Cover van Regia

Reageer op dit artikel