artikel

Systeemplafond Sierra van Armstrong

productnieuws

Voor projecten waarin een perfect akoestisch plafond gewenst is, levert Armstrong de Sierra-plafondplaat. Deze plaat biedt een zeer hoge geluidsabsorptie (αw 0,85) en overlangs geluidisolatie (28dB). Bovendien heeft het gladde materiaal een densiteit die luchtdoorstroming voorkomt.

Systeemplafond Sierra van Armstrong

 

Sierra is het antwoord op de recent sterk gestegen vraag naar akoestische plafondplaten, geïntegreerd in een polyvalent systeem met ophangelementen en accessoires.

 Sierra plafondplaten toegepast in de apotheek in Bos & Lommer, Amsterdam

Armstrong heeft een plaat gemaakt die licht is van gewicht, maar toch sterk. De minerale plaat is voorzien van een richtingloos vlies, zodat de montage gemakkelijk en snel kan verlopen. Daarnaast liggen de platen mooi vlak in het systeem en sluiten deze netjes op elkaar aan. De Sierra akoestische plafondplaten laten zich eenvoudig en nauwkeurig op de gewenste maat snijden.

 Sierra plafondplaten van Armstrong toegepast in een filiaal van M&S Mode

Sierra-plafondtegels blijven volgens Armstrong langer schoon en wit. De hoge densiteit van de gladde platen met een lichtreflectie van meer dan 85 procent voorkomt luchtdoorstroming, waardoor het bekende vervuilende filtereffect uitblijft.

 Sierra plafondplaten toegepast in de apotheek in Bos & Lommer, Amsterdam

 

Reageer op dit artikel