artikel

Kingspan TEK

Portfolio

Kingspan TEK is leverancier van het Kingspan TEK Bouwsysteem: een hoogwaardig bouwsysteem dat bestaat uit geïsoleerde constructiepanelen voor wanden en daken (SIPS) met een uniek geïsoleerde veer-groef verbinding. Deze slanke prefab bouwoplossing biedt de mogelijkheid tot koudebrugarm en luchtdicht bouwen met hoge isolatiewaarden. Door toepassing van het Kingspan TEK Bouwsysteem wordt een optimale energieprestatie geleverd […]

Kingspan TEK

Kingspan TEK is leverancier van het Kingspan TEK Bouwsysteem: een hoogwaardig bouwsysteem dat bestaat uit geïsoleerde constructiepanelen voor wanden en daken (SIPS) met een uniek geïsoleerde veer-groef verbinding. Deze slanke prefab bouwoplossing biedt de mogelijkheid tot koudebrugarm en luchtdicht bouwen met hoge isolatiewaarden. Door toepassing van het Kingspan TEK Bouwsysteem wordt een optimale energieprestatie geleverd met een duurzaam karakter:

 

Hoge isolatiewaarden
Het Kingspan TEK® Bouwsysteem is de perfecte basisoplossing voor energiezuinig of energieneutraal bouwen. Door de hoge isolatiewaarden en de mogelijkheid tot koudebrugarm en luchdicht bouwen hebben woningen gebouwd met het SIP bouwsysteem een extreem laag energieverbruik.

 

Slank bouwen
Beter isoleren met traditionele materialen betekent dat de isolatiepakketten steeds dikker worden waardoor er vloeroppervlakte verlorgen gaat. Het Kingspan TEK® Bouwsysteem is een slanke bouwoplossing die op elke onderconstructie toegepast kan worden

Snel bouwen
Met het Kingspan TEK® Bouwsysteem zijn oplevertijden makkelijker te voorspellen. Door de nauwkeurige dimensionering en industriële productie worden faalkosten voorkomen en wordt de bouwsnelheid vergroot.

Duurzaamheid
Het Kingspan TEK® Bouwsysteem scoort hoog op het gebied van milieuvriendelijk bouwen inclusief verantwoord grondstofgebruik en een gunstige Product Levens Analyse. Kingspan TEK is DUBOkeur gecertificeerd en heeft een Passive House Component.

Contactegevens
Scheiweg
5421 XL Gemert

T: 0492378329
Email: info@kingspantek.nl

www.kingspantek.nl

Bureauinformatie
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel