artikel

Siebold Nijenhuis Architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Siebold Nijenhuis Architecten is een compact architectenbureau, opgericht door Siebold Nijenhuis in 2012 na ruim 13 jaar als architect directeur van achtereenvolgens SAAS architecten en Broekbakema en te hebben gewerkt. Een grote mate van betrokkenheid van begin tot eind zorgt voor een continue proces waarin een persoonlijk contact met de opdrachtgever centraal staat. Een […]

Siebold Nijenhuis Architecten

Bedrijfsprofiel

Siebold Nijenhuis Architecten is een compact architectenbureau, opgericht door Siebold Nijenhuis in 2012 na ruim 13 jaar als architect directeur van achtereenvolgens SAAS architecten en Broekbakema en te hebben gewerkt.

Een grote mate van betrokkenheid van begin tot eind zorgt voor een continue proces waarin een persoonlijk contact met de opdrachtgever centraal staat. Een ruime ervaring, zowel met grootschalige projecten als met kleinere, zorgt voor de benodigde expertise. Ondersteuning wordt verricht door een klein en flexibel team. De ontwerpen worden tot op detailniveau uitgewerkt. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van 3D modellen en schetsen.

Het werkveld bestaat met name uit cultuur en onderwijs, particuliere opdrachtgevers en werkomgevingen in de meest brede zin.

Contactegevens
Crooswijksesingel
3034 CJ Rotterdam

T: 010 – 4771145
Email: info@sieboldnijenhuisarchitect.nl

http://www.sieboldnijenhuisarchitecten.nl

Bureauinformatie

Reageer op dit artikel