artikel

Aesy Liften B.V.

Portfolio

Aesy Liften heeft door de jaren heen in Nederland een goede naam opgebouwd op het gebied van platformliften. Het bedrijf maakt deel uit van de CL Group, wereld marktleider in dit type liften. Ons bedrijf beschikt inmiddels over duizenden tevreden afnemers. Wij leveren liften voor veel verschillende toepassingen, met onbeperkte design- en optiemogelijkheden. De liften […]

Aesy Liften B.V.

Aesy Liften heeft door de jaren heen in Nederland een goede naam opgebouwd op het gebied van platformliften. Het bedrijf maakt deel uit van de CL Group, wereld marktleider in dit type liften. Ons bedrijf beschikt inmiddels over duizenden tevreden afnemers. Wij leveren liften voor veel verschillende toepassingen, met onbeperkte design- en optiemogelijkheden. De liften zijn eenvoudig te plaatsen, schitterend qua design, sterk en uiterst duurzaam.
Wij begrijpen de architect, aannemer, gebouweigenaar én eindgebruiker waar het gaat om liftgebruik en -gemak. Een goed advies, snelle levering en prima service horen daar vanzelfsprekend bij. Alle Aesy Liften voldoen aan de Europese EN-norm, de 2006/42/EG en zijn voorzien van een CE-certificaat afgegeven door het Nederlands Liftinstituut. De liften hebben standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie, zijn uiterst zuinig wat betreft energieverbruik (in stand-by functie energielabel A) en u kunt rekenen op professioneel onderhoud en optimale service.

Contactegevens
Mercurion
6903 PZ Zevenaar

T: 0316 246 246
F: 0544 468 948
Email: info@aesyliften.nl

https://aesyliften.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 2005

Reageer op dit artikel