artikel

Ibelings van Tilburg architecten

Portfolio

Visie In een samenleving die voortdurend en in hoog tempo verandert, willen wij de klassieke – maar in onze ogen nog altijd geldige – waarden in de architectuur koppelen aan de creatieve en innovatieve ontwikkelingen van deze tijd. Altijd werkend vanuit de behoeften van de opdrachtgever en gebruiker, maken wij gebouwen die een genot zijn […]

Visie

In een samenleving die voortdurend en in hoog tempo verandert, willen wij de klassieke – maar in onze ogen nog altijd geldige – waarden in de architectuur koppelen aan de creatieve en innovatieve ontwikkelingen van deze tijd. Altijd werkend vanuit de behoeften van de opdrachtgever en gebruiker, maken wij gebouwen die een genot zijn om in te werken en verblijven, die schoonheid uitstralen en een hoge toekomstwaarde bezitten.


Bureau

Ons bureau maakt uitnodigende, lichte gebouwen waarin mensen tot hun recht komen. We hebben verstand van bouwen en begrijpen wat opdrachtgevers en gebruikers willen. Samen met hen maken we functionele en mooie gebouwen met een hoge toekomstwaarde. En dat doen we op tijd en binnen budget, elk project weer.

Contactegevens
Schaardijk
2909 LA Capelle a/d IJssel

T: 010 20 21 900
Email: info@ibelingsvantilburg.nl

http://www.ibelingsvantilburg.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouw
Oprichting: 1994
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel